Financieel advies

Medewerkers die vrij in hun hoofd zijn leveren een betere arbeidsprestatie. Het komt helaas maar al te vaak voor dat financiële zorgen thuis een reden zijn voor spanningsklachten. Niet meer kunnen concentreren, met het hoofd elders zitten en simpelweg geen uitkomst meer zien. Meestal met verzuim als gevolg.

Verzekeren   

Hondsrug Personeels Management werkt samen met verschillende intermediairs. Deze intermediairs kunnen u adviseren over de verschillende (inkomens)verzekeringen die u of uw onderneming kunnen helpen in het bepalen van een juiste keuze.

De juiste weg

Maar ook u, als werkgever heeft behoefte aan een goed en gedegen financieel advies. En of het nu gaat om geldzaken of verzekeringen, wij helpen u op weg.

 

Subsidies

De subsidiemogelijkheden zijn in de afgelopen jaren minder geworden. Maar toch zijn ze er nog. Bij het UWV of bijvoorbeeld bij het ESF. Het aanvragen van een subsidie kost u mogelijk veel tijd. Tijd die u beter aan andere zaken had willen besteden. Dan nemen we deze administratieve processen graag van u over.

 

Aan welke subsidies kunt u onder andere denken aan:

  • Meeneembare voorzieningen
  • Looncompenstie bij ziekte
  • ESF
  • Mobiliteitsbonus

Interesse? Neem dan contact met ons op voor een informatief gesprek. 0591-677358