Hoofdsponsor Hondsrug Forest Run

Hondsrug Personeels Management heeft zich als hoofdsponsor voor de komende 3 edities verbonden aan de Hondsrug Forest Run. Deze nieuwe run gaat voor het eerst plaatsvinden op 5 november 2017. Richard Klein en Dennis Blaak van Stichting MM4 (organisator Hondsrug Forest Run en 4 mijl van Emmen) zijn erg blij met deze nieuwe partnership. "Voor ons geeft het erg veel vertrouwen dat onze hoofdsponsor zich meteen voor 3 jaar aan de Hondsrug Forest Run heeft verbonden."

Hondsrug Personeels Management
Regionaal maatschappelijk betrokken, gedreven en met een gezonde ambitie. Dat is hoe we Gerrit Smit en Harrie Kroeze het beste kunnen typeren. De eigenaren van Hondsrug Personeels Management B.V., die we ook al kennen van Verzekerings Collectief en Hondsrug Assuradeuren, laten dat mede zien door het hoofdsponsorschap van de Hondsrug Forest Run die op zondag 5 november aanstaande wordt gehouden in de staatsbossen in en om Emmen.

Kroeze: “Dat we de eigenaren zijn van deze verschillende bedrijven is eigenlijk een samenloop van omstandigheden en voor ons hartstikke logisch. We zijn begonnen met Verzekerings Collectief en in de loop van de jaren loop je tegen zaken aan, waarvan je denkt dat het anders en beter geregeld kan worden voor de mensen. Het gevolg is dat we nu drie bedrijven bezitten en onze klanten steeds beter van dienst kunnen zijn.”

Smit: “We hebben gekozen voor het hoofdsponsorschap van de Hondsrug Forest Run omdat het perfect aansluit bij onze naam Hondsrug Personeels Management. Met Hondsrug Personeels Management ontzorgen we de werkgever op het gebied van verzuim en brengen we snelle oplossingen die het best passen in de specifieke situaties die kunnen ontstaan tussen werkgever en werknemer. Dat doen we op een dusdanige manier dat beide partijen een goed gevoel over houden aan de ontstane situatie en de minste kosten veroorzaakt."

Kroeze: “Onze regionale betrokkenheid zie je terug in de naam. Wij zijn trots op onze afkomst en dat dragen we ook uit. De Hondsrug is een mooi stukje natuur in ons prachtige Drenthe. Als er dan ook nog een fraai sportief evenement wordt georganiseerd zijn wij heel blij dat we hier onze naam aan kunnen verbinden."

Lees ook het artikel op RTV Drenthe:

www.rtvdrenthe.nl/Hoofdsponsor-Hondsrug-Forest-Run________________________________

Linneman kiest voor HPM

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het definitief. Iris Linneman (26) is per direct voor 20 uur per week in dienst getreden bij Hondsrug Personeels Management.

Iris Linneman: “Ik ben erg blij met deze kans en zie het als een mooie stap voorwaarts in mijn carrière.” Iris treed in dienst als Casemanager Verzuim. “Dat betekent dat ik veel klantcontact zal hebben. Ik neem de verzuimmeldingen aan en verwerk ze in het dossier. Daarnaast ga ik in gesprek met werkgever en werknemer om te achterhalen waar de eventuele knelpunten zitten en om er voor te zorgen dat deze op een verantwoorde wijze spoedig worden opgelost. Ik ben heel erg geïnteresseerd in mensen in relatie tot hoe en waarom ze handelen in bepaalde situaties. Ik denk dat deze functie bij Hondsrug Personeels Management dan ook perfect bij mij past.”

Martin de Jong is zeer content met de aanstelling: “We zochten een verzuimconsulente en Iris is veel meer dan dat. Doordat ze met succes Arbeids Organisatie Psychologie heeft gestudeerd aan de universiteit van Groningen kan ze van grote waarde zijn voor onze organisatie en vooral voor onze klanten.”

Mocht u kennis willen maken met Iris of met de diensten van Hondsrug Personeels Management, neem dan contact op met: 0591 67 73 58

Met enige regelmaat publiceren wij waardevolle tips, wetswijzigingen, casestudies en andere informatie middels een nieuwsbrief. Wilt u ook op de hoogte blijven op van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van verzuim, laat dan even uw mailadres achter en we zetten u op de lijst.Met enige regelmaat publiceren wij waardevolle tips, wetswijzigingen, casestudies en andere informatie middels een nieuwsbrief. Wilt u ook op de hoogte blijven op van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van verzuim, laat dan even uw mailadres achter en we zetten u op de lijst.