Duurzame inzetbaarheid

Samen willen we de wereld en met name Noord-Oost Nederland een beetje mooier maken. Met mensen die renderen op de werkplek waar ze zich het meest gelukkig voelen. Hondsrug Personeels Management uit Emmen is een vernieuwende partner als het gaat om de duurzame inzetbaarheid van uw personeel. Onderhuidse spanningen kunnen bijvoorbeeld leiden tot langdurig zieke medewerkers. Wij zijn in staat om samen met u en uw medewerker zo snel mogelijk naar de meest passende oplossing te werken.

ARBO 2.0

Waar de reguliere ARBO diensten log en matig persoonlijk contact met u zullen opnemen, gaat Hondsrug Personeels Management direct in gesprek met de betrokken partijen om te komen tot oplossingen. Deze pro actieve houding zorgt waar mogelijk voor een snelle terugkeer van de medewerker op de werkvloer. Is deze terugkeer niet mogelijk, zoeken we naar een andere passende oplossing. Groot voordeel hiervan is dat iedereen al in een vroeg stadium precies weet waar hij/zij aan toe is. Daarnaast kunnen wij u exact uitrekenen hoeveel u in dergelijke gevallen bespaart. Het op deze manier uitbesteden van uw verzuimbeleid, heeft een positieve uitwerking op uw bedrijfsresultaat. Ieder bedrijf gaat anders om met personeel, onze dienstverlening is maatwerk. Door samen te werken met een groot aantal regionale specialisten in diverse vakgebieden zijn we in staat om de meeste zorgen weg te nemen.

Contact

Wij hebben de overtuiging dat dit dé beste manier is om personeelsproblemen te lijf te gaan. Zoeken naar oorzaak en pijlen richten op de oplossing.

Wilt u meer informatie over onze vooruitstrevende werkwijze en kennis maken met ARBO-dienstverlening 2.0, neem dan contact op.