Nabeschouwing Fluitend Ondernemen

Samen met Verzekerings Collectief hebben we op 5 juli jl. voor ca 55 relaties een lezing georganiseerd in de JENS Vesting van FC Emmen.

Onder de naam Fluitend Ondernemen gaven Benno Schildkamp (FoodConnect) en Erik Braamhaar (int. top scheidsrechter) een lezing over de overeenkomsten tussen de voetbalwereld en het bedrijfsleven. Op verbluffend eenvoudige wijze weet Schildkamp de vertaalslag te maken tussen beide werelden en veegt hij de vloer aan met organogrammen en de stropdassencultuur. Volgens Schildkamp kan iedere organisatie zich spiegelen aan een voetbalstadion, waarbij de medewerkers op het veld staan en de klant als toeschouwer op de tribune zit. Aangevuld met grappige anekdotes van Erik Braamhaar en diverse videofragmenten maakt het een boeiende lezing van twee keer 45 minuten.

Hiernaast de foto's gemaakt door Erik Eilering:

Reacties van bezoekers:
Erik te Nijenhuis (ABC Isolatie): 
“Dank jullie voor de mooie en gezellige avond”

Jos Roewen (Friso bouw):
“Bedankt voor de leerzame en super verzorgde avond”

Liesbeth Horstman (VPB):
“Bedankt voor de inspirerende avond. Top geregeld!"

Edwin Gels (Webba & Flink It):
“Leuk verhaal van Eric Braamhaar en Benno Schildkamp over bedrijfsleven en sport”

Bean Schukken (Kral & Schukken):
“Was geslaagd, dank hiervoor”

Dennis Blaak (Hondsrug Forest Run):
“Benno Schildkamp en Eric Braamhaar zijn 2 gasten die vanuit hun achtergrond erg goed passen bij onze Drentse mentaliteit: zeg gewoon zo als het is, blijf dicht bij jezelf en wind er geen doekjes om. De heren zijn in staat om op een goede inhoudelijke, maar toch ook op humoristische wijze een frisse kijk te geven op ondernemen en communiceren/omgangsvormen. De medewerkers van Hondsrug Personeels Management hebben, wat ons betreft, ook een goede keuze gemaakt wat betreft de locatie, het stadion van Fc Emmen. De locatie en de sfeer hebben zeker bijgedragen aan de goed verlopen en georganiseerde avond. Complimenten van onze kant!”

 

Hondsrug Personeels Management is er van overtuigd dat het SaS-model van Benno Schildkamp van toegevoegde waarde is voor iedere organisatie. Benno heeft dit model beschreven in zijn boek “Voetballend Ondernemen” dat inmiddels zijn vijfde druk beleefd. Maak voor 1 oktober een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en u ontvang het boek geheel gratis (zolang de voorraad strekt), zodat u ook kennis kunt maken met de voordelen van een platte organisatie.