Een aantal gezichten


Martin de Jong

Mijn naam is Martin de Jong. Ik ben woonachtig in De Lutte, een grensdorpje in het Twentse land. Hier woon ik samen met mijn partner en mijn tweeling dochters. In mijn vrije tijd sta ik regelmatig op het voetbalveld als trainer. Daarnaast vind ik tennis en volleybal erg leuk om te doen. En sinds kort probeer ik te darten.

Na mijn diensttijd ben ik begonnen bij het GAK, later UWV, op de afdeling Ziektewet. Ik werd er docent Ziektewet en manager WAO. Na een tussenstap bij de Rabobank in Denekamp (Financieel Advies) wilde ik terug naar datgene ik leuk vind. En dat was om mensen te ondersteunen op de momenten dat ze het moeilijk hebben. Om bedrijven te adviseren in mogelijkheden en onmogelijkheden. Ik ben creatief, oplossingsgericht en laagdrempelig in de omgang. Met gezond boerenverstand en kennis probeer ik het verschil te maken in een complexe materie. Klanten en klantmedewerkers ervaren mijn inbreng als prettig. Een duurzame relatie met mijn klanten vind ik erg belangrijk. Daarbij wil ik graag dat de klant mijn ziet als attent en pro actief. Kortom, zullen we een keer kennis maken?Iris Linneman

Ik ben Iris Linneman. Ik ben een geboren en getogen Coevordenaar. Ik teken en schilder graag. Daarnaast heb ik een voorliefde voor Italië (van het eten en landschap tot de mensen en de cultuur). Ik heb de studie Psychologie gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen en ben lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)

Tijdens de studie heb ik veel geleerd over het menselijke gedrag, met name binnen organisaties. Ik heb mij gericht op loopbaanbegeleiding, consultancy en hulpverlening/coaching. Ik heb mijn kennis van de psychologie kunnen combineren met mijn eigen jarenlange ervaringen als werknemer binnen de dienstensector om generatieverschillen in emotionele informatieverwerking te onderzoeken. Conclusie: Doordat er verschillende strategieën toegepast kunnen worden, kan men met een toenemende leeftijd nog net zo effectief te werk gaan.

Als cognitieve gedragscoach help ik mensen graag met het opstellen en bereiken van hun doelen. Dit doe ik door te kijken naar gedrag in combinatie met denkpatronen. Welke denkpatronen helpen ons en welke zijn we liever kwijt dan rijk? Ik ben na mijn studie begonnen met het werk als casemanager in de breedste zin van het woord. Ik probeer naar het complete plaatje van elke individu te kijken om zo op de juiste manier iemand te kunnen ondersteunen. Met deze positieve benadering probeer ik mensen op een duurzame manier te helpen.


Stefan Foekens

Woonachtig in het dorpje Emmer-Compascuum nabij Emmen. 

Mijn voorgeschiedenis ligt in het assurantievak waarbij ik mij in de afgelopen jaren heb mogen richten op Verzuim en Inkomensadvisering. Naast Registeradviseur Verzuim en Inkomensmanagement RVI® mag ik mij ook Register Case & Case Manager Rccm® noemen. 

Door mijn open en onbevooroordeelde noordelijke nuchterheid, kalmte en opmerkzaamheid in te zetten kom ik tot goede resultaten. Ik ben besluitvaardig, evenwichtig en bezit een gezonde dosis durf.

Mijn motivatie ligt in het verbinden van mensen, de oprechte aandacht voor inzetbaarheid van medewerkers en het bereiken van een resultaat dat voor zowel werkgever, medewerker als externe partijen acceptabel is. 

Verzuim bestaat voor mij niet alleen uit Wet verbetering Poortwachter maar vooral uit aandacht voor de inzetbaarheid van de medewerker. Denk daarbij aan hoe vitaal en gezond is de medewerker? Is de medewerker in balans? Haalt hij/zij plezier uit het werk? Zijn ze klaar voor de toekomst? Creativiteit in het vinden van een passende en duurzame oplossing voor het verzuim en de inzetbaarheid van de medewerker zijn daarbij uitgangspunt.

Met de passie om problemen binnen een verzuimorganisatie in kaart te brengen en dit te vertalen naar een financieel plaatje is het belangrijk dat tijdens de begeleiding van een medewerker met respect wordt gehandeld. Oog voor de mens maar ook het resultaat. Als nuchtere Drent probeer ik een duidelijke lijn aan te brengen binnen de complexiteit van een re-integratie.

Wilt u duidelijkheid en wilt u uw risico's tijdens de re-integratie in kaart gebracht hebben? Neemt u dan contact met mij op 06-46441750