Een aantal gezichten


Martin de Jong

Mijn naam is Martin de Jong. Ik ben woonachtig in De Lutte, een grensdorpje in het Twentse land. Hier woon ik samen met mijn partner en mijn tweeling dochters. In mijn vrije tijd sta ik regelmatig op het voetbalveld als trainer. Daarnaast vind ik tennis en volleybal erg leuk om te doen. En sinds kort probeer ik te darten.

Na mijn diensttijd ben ik begonnen bij het GAK, later UWV, op de afdeling Ziektewet. Ik werd er docent Ziektewet en manager WAO. Na een tussenstap bij de Rabobank in Denekamp (Financieel Advies) wilde ik terug naar datgene ik leuk vind. En dat was om mensen te ondersteunen op de momenten dat ze het moeilijk hebben. Om bedrijven te adviseren in mogelijkheden en onmogelijkheden. Ik ben creatief, oplossingsgericht en laagdrempelig in de omgang. Met gezond boerenverstand en kennis probeer ik het verschil te maken in een complexe materie. Klanten en klantmedewerkers ervaren mijn inbreng als prettig. Een duurzame relatie met mijn klanten vind ik erg belangrijk. Daarbij wil ik graag dat de klant mijn ziet als attent en pro actief. Kortom, zullen we een keer kennis maken?

 

Renate Beugels

Mijn naam is Renate Beugels en ik ben woonachtig in hartje Drenthe, in het mooie dorp Beilen. Ik heb een zoon van 8 en een dochter van 6 . In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen. Soms met muziek er bij en stevig doorstappen, maar soms ook rustig de natuur in en genieten van al het moois om me heen. Het is maar net waar op dat moment mijn behoefte ligt.

Met detailhandel als achtergrond, ben ik ruim 20 jaren werkzaam geweest bij diverse drogisterijen, waarvan 15 jaar als leidinggevende. Mijn hart ligt bij het begeleiden en coachen van medewerkers. Met mijn positieve instelling ben ik iemand die altijd verbinding zoekt. Zo kom je samen tot mooie oplossingen en resultaten. Door mijn werk was ik al bekend met verzuimbegeleiding en wet verbetering Poortwachter. Toch wilde ik mijn kennis uitbreiden zodat ik als verzuimconsulent goed aan de slag zou kunnen. Regie op verzuim was een goede opleiding om dat te doen, tijdens de lessen heb ik veel mogen leren van diverse professionals in het vakgebied. Met deze kennis ben ik nu werkzaam bij Hondsrug Personeelsmanagement. Ik vind het heel leuk om bedrijven en medewerkers te begeleiden bij verzuim. Ondanks het feit dat je altijd werkt binnen de wettelijke kaders probeer ik toch individueel naar iedere verzuimmelding te kijken. Aan mij heb je altijd een luisterend oor en iemand die met een open mind met je meedenkt!


Iris Linneman

Ik ben Iris Linneman. Ik ben een geboren en getogen Coevordenaar. Ik teken en schilder graag. Daarnaast heb ik een voorliefde voor Italië (van het eten en landschap tot de mensen en de cultuur). Ik heb de studie Psychologie gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen en ben lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)

Tijdens de studie heb ik veel geleerd over het menselijke gedrag, met name binnen organisaties. Ik heb mij gericht op loopbaanbegeleiding, consultancy en hulpverlening/coaching. Ik heb mijn kennis van de psychologie kunnen combineren met mijn eigen jarenlange ervaringen als werknemer binnen de dienstensector om generatieverschillen in emotionele informatieverwerking te onderzoeken. Conclusie: Doordat er verschillende strategieën toegepast kunnen worden, kan men met een toenemende leeftijd nog net zo effectief te werk gaan.

Als cognitieve gedragscoach help ik mensen graag met het opstellen en bereiken van hun doelen. Dit doe ik door te kijken naar gedrag in combinatie met denkpatronen. Welke denkpatronen helpen ons en welke zijn we liever kwijt dan rijk? Ik ben na mijn studie begonnen met het werk als casemanager in de breedste zin van het woord. Ik probeer naar het complete plaatje van elke individu te kijken om zo op de juiste manier iemand te kunnen ondersteunen. Met deze positieve benadering probeer ik mensen op een duurzame manier te helpen.