Stop mensenhandel

We doen allemaal ons best om te voorzien in het levensonderhoud. Dat is de voornaamste reden dat we werken. Wij leveren arbeid en krijgen daar een salaris voor terug. Gelukkig zijn we in de omstandigheid dat we zelf kunnen kiezen welk werk we wel en niet willen doen. We kunnen zelfs onderhandelen over de vergoeding die er tegen overstaat. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Doordat we hoofdsponsor zijn van de Hondsrug Forest Run kwamen we in contact met stichting A21. Een stichting die zich inzet tegen mensenhandel. Ze vertelden ons van het probleem dat groter is dan de meeste mensen vermoeden. Mensenhandel is de snelst groeiende vorm van misdaad ter wereld. Een ander woord voor mensenhandel is slavernij. Er zijn diverse vormen van slavernij, waaronder seksuele uitbuiting, dwangarbeid, schuldarbeid, huishoudelijke slavernij en kindsoldaten.

Je zou denken dat dit alleen buiten Nederland gebeurd of zelfs buiten Europa, maar niets is minder waar. Mensenhandel is vaak onzichtbaar en gebeurd ook in ons land op grote schaal.

Stichting A21 zet zich met alle middelen in tegen deze mensenhandel. Om dit te kunnen doen, is er geld nodig. Wij ondersteunen de stichting door geld in te zamelen. Dit doen we door mee te lopen met de zogenoemde Pentathlon, een hardloop beleving in Griekenland dat volledig in het teken staat voor de strijd tegen mensenhandel en het inzamelen van geld hiervoor. Wij vragen je dan ook om een bedrag te doneren en hiermee de strijd tegen mensenhandel aan te gaan. Klik op onderstaande link en doneer een bedrag dat je kunt missen. Elke euro telt en is welkom!

DONEER HIER